Lars Ole Olesen, Indehaver af før&efter

Jeg kan hjælpe med, at gøre din boligdrøm til virkelighed

Jeg har mere end 30 års erfaring med at realisere boligdrømme. Som sparringspartner kan jeg hjælpe dig med at give ideerne vinger, samtidig med at de bevarer jordforbindelsen. Uanset om din bolig er ny eller gammel, eller den blot trænger til en opdatering ude eller inde, så kan jeg hjælpe dig.

Jeg kan hjælpe dig i hele processen fra start til overlevering - så du undgår søvnløse nætter

Hvad er det egentligt jeg kan hjælpe dig med?

Kort sagt, jeg har den gode ide’, den du ikke selv havde tænkt over. Den ide der gør din bolig mere attraktiv, mere personlig. Den ide der udnytter din boligs potentiale. Den ide der forbedrer oplevelsen af din bolig. Ideen der både praktisk og/eller æstetisk gør din hverdag i boligen bedre.

Har du allerede den gode idé?

De gode ideer udspringer ofte af et samarbejde hvor én plus én bliver mere end to. Jeg giver sparring på dine egne ideer, tanker og forslag om ændringer i din bolig. Jeg kan gøre dine ideer til konkrete, realistiske projekter, som kan føres ud i livet.

Hvis du har svært ved at få øje på boligens potentialer og har brug for sparring, så kan jeg hjælpe dig.

Nye stuer
kampestensmur, Lars Oles projekter

Valg af håndværkere er afgørende for dit resultat

Jeg kan udarbejde skitser som bliver baggrund for håndværkernes arbejde. Valget af håndværker er fuldstændig afgørende for et vellykket stykke arbejde. Den erfarne og ansvarlige håndværker er krumtappen i ethvert byggeri.

Kender du ingen håndværkere?

Hvis du ingen kendskab har, til den håndværker du vælger, kan du risikere at få et andet resultat, end det du ønskede og havde forstillet dig –  med dyre efterregninger til følge. Jeg har kontakt til pålidelige og dygtige håndværkere, som jeg har arbejdet sammen med og derfor kender og kan anbefale og stå inde for. Jeg kan styre og koordinere byggeprocessen, hvis du har brug for det.

Ønsker du selv at stå for dit byggeri?

Hvis du selv ønsker at stå for dit byggeri, eller måske selv ønsker at være medbygger, så udarbejder jeg en skriftlig handleplan for dit byggeri. Punkt for punkt er den lige til at gå frem efter – som en bageopskrift. Hvilke materialer har du brug for?

Hvilken rækkefølge er mest hensigtsmæssig?

Hvilke håndværkere skal deltage hvornår? Eventuelt også en beskrivelse af hvordan du selv udfører et givet stykke arbejde. Desuden en vejledning i hvilke typer af løsninger du kan/skal vælge lige præcis til dit byggeri. I de tilfælde hvor du ønsker det, kan jeg også selv deltage i byggeriet, eller måske bare i dele af byggeriet. Både rent praktisk, men også som ham der ’står med overblikket’.

Tidligere projekter

google-site-verification=xJv_tjq8aPbMw89MKz2wPRZPyoCdNvnINtqLrOIvZVg